Resultaten GP Ten Boer

Drie van onze jeugdleden speelden op 24 september mee in de Grand Prix van Ten Boer. De organisatie liep op rolletjes, alleen speelden enkele jeugdspelers door tot de laatste seconde waardoor het programma iets uitliep.

Sebas speelde in de D-poule en startte voortvarend met twee overwinningen. Hierna werd het spel slordiger en kon hij niet meer scoren. Elger kwam in de E-poule uit en kwam pas later op de middag op het scorebord. Ook hij had aan het eind van de middag 2 punten.

Hendrik had een goede generale op de vrijdagavond en wist deze lijn in dit toernooi door te trekken. In de 2e ronde ging het weliswaar even fout maar na 5 overwinningen stond hij bij het ingaan van de laatste ronde op een gedeelde eerste plaats. Spannend dus, met verschillende scenario’s voor de afloop. Zelf won hij weer en toen zijn concurrent verloor was de buit binnen.

Bij de prijsuitreiking kwam Hendrik ook nog uit de bus als prijswinnaar van de oploswedstrijd. Hopelijk raakt hij niet verslingerd aan het gewonnen AZUL-spel en blijft hij trouw schaken.

Hendrik met zijn gewonnen AZUL-spel