Nieuwe outfit voor jeugd van De Twee Kastelen

Het afgelopen seizoen groeide de jeugdafdeling van schaakclub DTK naar een ongekend aantal van 15 jongens en meisjes, in leeftijd variërend van 9 tot 15 jaar. Prachtig dat ze dit spel beoefenen, verder leren en de opgedane kennis toepassen in regionale jeugdtoernooien.

Met groeiende deelname aan deze toernooien vond het bestuur het hoog tijd dat onze groep deelnemers beter herkenbaar zou zijn bij deze evenementen waar tientallen deelnemers zijn, veelal uit alle drie de noordelijke provincies.

Na een korte zoektocht vond DTK Olijslager-groep (groothandel in verf en stukadoors materialen) zich bereidt om als sponsor op te treden voor de aanschaf van nieuwe shirts voor de jeugdspelers en hun begeleiders. Zaterdag 28 oktober werden de shirts, voorafgaand aan het plaatselijk jeugdtoernooi, uitgereikt.

Op de foto op de voorste rij de enthousiaste jeugdspelers Kevin van Santen, Jason van Santen, Sebastiaan Houpst, Jende Douma, Ids van der Meulen, Nynke Heikamp, Douwe Bosma en Mathijs van Dijken. Op de achterste rij Siebren Bosma en Hendrik Heikamp, de toernooidirecteuren Rick Weggen en Derk Schuttel en geheel rechts René Wijnstra, medewerker van Olijslager.