Sven wint interne competitie

Na 19 ronden konden we Sven als terechte kampioen uitroepen.  Hij wist dit seizoen al zijn partijen te winnen en was natuurlijk lang huizenhoog favoriet. Door andere verplichtingen (DTK1 bv) kwam zijn eerste plaats af en toe in gevaar. En zou hij voldoende afstand weten op te bouwen naar de achtervolgers om een barrage uit de weg te gaan? Ook hierin slaagde hij ruimschoots.

Met een TPR net boven de 2000 toonde hij zich een volwaardig kampioen. De vraag blijft natuurlijk altijd of hij zijn ongeslagen status gehouden had indien we 28 ronden hadden gespeeld. De laatste kampioenen lieten namelijk vaak punten liggen als we ronde 20 gepasseerd waren. Dat hij de drie onderlinge partijen tegen Derk allemaal wist te winnen onderstreept natuurlijk het feit dat hij de terechte kampioen is.

Derk werd dus 2e en René behaalde een verdienstelijke 3e plaats door de laatste ronden flink te scoren en na de corona-stop echt in vorm te komen.

Wat verder opvalt in de ranglijst is dat we maar liefst 4 nieuwe namen tegenkomen: Jurjen, Elger, Tanja en Ate haakten dit seizoen aan.

Hopelijk hebben we volgend jaar een volledig programma met een flinke opkomst.

Sven, van harte met het behalen van het kampioenschap! De anderen gaan zich vast voorbereiden om het je volgend seizoen een stuk moeilijker te maken…